Taxateur Den Bosch, Tilburg, en Waalwijk

 De voordeligste taxateur van Brabant!

Over Taxatie-makelaar.nl

Angelique houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met het taxeren en aankopen van woningen en bedrijfspanden. Wij richten ons voornamelijk op taxaties met en zonder validatie en aankoopbegeleiding van woningen en bedrijfsonroerend goed in de regio Breda, Tilburg, Waalwijk, ’s-Hertogenbosch.

De erkende/beëdigde makelaar en taxateur van taxatie-makelaar.nl is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en staat ingeschreven bij Vastgoedcert. De stichting Vastgoedcert is een branchebreed platform dat als doel heeft de kwaliteit van makelaars en taxateurs te waarborgen.

Taxatie-makelaar.nl heeft een ruime kennis van de actuele vastgoedmarkt en een uitstekend inzicht op de laatste ontwikkelingen binnen de lokale en regionale vastgoedsector. Onze taxatierapporten en waardebepalingen voldoen geheel aan de kwaliteitseisen van o.a. NWWI-TVI & NHG en worden voor 100% geaccepteerd door alle banken en hypotheekverstrekkers. Wij werken prettig samen met het TVI validatie bureau. Taxatie-makelaar.nl maakt zelf haar keuze door welk validatiebureau zij haar rapporten laat taxeren, taxatie-makelaar.nl kan de taxatie laten uitvoeren door een van haar erkende geregistreerde collega taxateurs. Hierdoor kan de taxatie altijd spoedig worden uitgevoerd.


De goedkoopste taxatie die door alle banken geaccepteerd wordt!


Taxatie-makelaar.nl is de aanbiedingssite van AVD Makelaar Taxateur.